Ljubljana

Oblačno Humidity: 58%
21°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 14°C
SREDA
11°C / 19°C
ČETRTEK
12°C / 17°C
PETEK
15°C / 19°C

Krka po zmagi znova na vrh v 2. SNL

Nogometaši Krke so v 12. krogu 2. SNL zabeležili domačo zmago proti Krškemu s 3:0 in skočili na vrh lestvice. Novomeščani so tako prekinili niz treh tekem brez zmage.

Krka po zmagi znova na vrh v 2. SNL

Po petkovem porazu Aluminija je Krka vnovič vodilna in ima točko naskoka pred Kidričani. Danes so za zmago Novomeščanov zadeli Leo Ejup v 43., Dino Kapetanović v 60. ter Robert Marijanović v 92. minuti.

Na preostalih današnjih tekmah je do zmage v Ajdovščini prišla Ilirija. Tri točke je Ljubljančanom priigral kar domači vratar Kristian Boglić, ki je v 74. minuti žogo poslal v svojo mrežo. Ilirija je posledično napredovala na peto mesto lestvice.

Brez zmagovalca sta se končali tekmi Jadran Dekani - Brinje Grosuplje ter Kety Emmi&Impol Bistrica - Triglav. Na obeh tekmah je bilo 1:1. Jadran in Brinje tako ostajata na zadnjih dveh mestih lestvice, Triglav je začasno napredoval na 13. mesto, Bistrica pa je šesta.

Nogometaši Roltek Doba ostajajo strup za vodilne ekipe 2. SNL. Potem ko so prejšnji teden na zaostali tekmi presenetili do takrat vodilno Krko, so v petek s 3:2 premagali še Aluminij, ki je bil na vrhu po 11 krogih.

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0