Ljubljana

Oblačno Humidity: 60%
21°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Primorje in Bilje remizirala v sosedskem derbiju

Na edini današnji tekmi 8. kroga v 2. SNL sta se Vitanes Bilje in ajdovsko Primorje razšla brez zmagovalca 1:1. Goste je sredi prvega dela v vodstvo popeljal Mark Gulič Mark, v izdihljajih tekme pa je izenačil 1:1 Susso Bamba. Bilje ostajajo na tretjem mestu na razpredelnici, Primorje se je povzpelo na deveto.

Primorje in Bilje remizirala v sosedskem derbiju

Sicer pa jo je nogometašem v drugi ligi v preteklih dneh močno zagodlo vreme in zaradi razmočenih igrišč je bilo preloženih kar nekaj tekem.

V soboto sta bil na sporedu dva obračuna. Jadran je doma z 1:0 premagal Krško, dvoboj Beltincev in Ilirije pa se je končal z 1:1.

Tekma med Roltekom Dobom in Krko je bila zaradi razmočenega igrišča prestavljena, zaradi podobnih razlogov je na 20. september preložen tudi obračun velenjskega Rudarja in Nafte, na 19. pa dvoboj Bistrice in Rogaške.

V petek so Brinje Grosuplje v derbiju začelja v Kranju po dveh zadetih enajstmetrovkah premagale Triglav z 2:0 (1:0). Triglavani, ki so v prejšnjem krogu v gosteh premagali Aluminij in že mislili, da so izšli iz krize, so tako spet na zadnjem mestu prvenstvene razpredelnice.

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0