Ljubljana

Oblačno Humidity: 94%
11°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 17°C
SREDA
14°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 21°C
PETEK
15°C / 17°C

Kronika v zadnjih 24 urah

Včeraj ob 13.50 se je na glavni cesti izven naselja Spodnja Idrija zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 20-letna voznica, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Kronika v zadnjih 24 urah

14. septembra ob 13.50 se je na glavni cesti izven naselja Spodnja Idrija zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba. 20-letna voznica osebnega avtomobila, je v levem ovinku izgubila oblast nad vozilom in zapeljala v levo, kjer je trčila v varovalno ograjo. V tem trenutku je pravilno iz nasprotne smeri pripeljal 54-letni voznik tovornega vozila in trčil v vozilo 20-letne voznice. Pri tem je bila voznica tako hudo telesno poškodovana, da je na kraju nesreče umrla. Voznik je bil v nesreči lažje telesno poškodovan.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 121 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 21 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, nobene pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 65 kršitev javnega reda in miru ter 70 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 56-krat posredovali na javnih krajih in 9-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so enega kršitelja. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika, zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov pa so zasegli štiri vozila. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 15 poškodovanj tuje stvari, 10 vlomov, osem groženj, pet kaznivih dejanj nasilja v družini, tri kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, dve povzročitvi telesnih poškodb ter po eno ponarejanje denarja in preprečitev uradnega dejanja oziroma napad na pooblaščeno osebo.

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0