Ljubljana

Oblačno Humidity: 58%
21°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Joker Out pred Evrovizijo napoveduje pesem z Elvisom Costellom in koncert presenečenja

Predstavniki letošnje Pesmi Evrovizije Joker Out po nedavni predevrovizijski turneji napovedujejo izzid angleške različice pesmi Novi Val z Elvisom Costellom.

Joker Out pred Evrovizijo napoveduje pesem z Elvisom Costellom in koncert presenečenja

Pred odhodom v Liverpool 1. maja bodo za oboževalce 25. maja pripravili koncert na Novem trgu v Ljubljani, kjer bodo prvič v Sloveniji nastopili s pesmijo Carpe Diem.

Skupina Joker Out je po mesecu nastopov v Barceloni, Varšavi, Tel Avivu in Madridu za kratek čas pristala v Sloveniji. Na današnji novinarski konferenci so o občutkih po predevrovizijski turneji povedali, da so zelo zadovoljni z odzivom oboževalcev, navdušeni nad zanimanjem tujih medijev in veseli številnih obiskovalcev na spoznavnih dnevih, ki so jih organizirali v večjih mestih.

"Mi štartamo na prvo mesto, ampak tudi če bo mogoče drugo, tretje, četrto, peto, vemo, da bo to prineslo kakšen koncert v tujini, kar je naš glavni cilj," je za STA povedal kitarist Kris Guštin, ki je v uspeh Joker Outa še bolj prepričan po odzivih oboževalcev, ki so po njegovih besedah na koncertih, kljub temu, da ne znajo slovensko, v celoti peli njihove skladbe.

Udeležili so se tudi predevrovizijskega dogodka v Liverpoolu. Pevec skupine Bojan Cvjetićanin je povedal, da so z večino predstavnikov delegacij stkali zelo lepe prijateljske odnose. "Kakor smo uspeli spremljati socialna omrežja, letošnje leto po tem tudi nekoliko izstopa," je še dodal in priznal, da so po njegovem mnenju za to v veliki meri zaslužni prav Joker Out.

Njihovo glasbo je že pred leti opazil glasbenik Elvis Castello. Ko so mu predstavili pesem Novi val, je bil nad njo tako navdušen, da je pesem prevedel v angleščino in s skupino sklenil dogovor o videospotu in pesmi, ki izide v petek.

Napovedali so tudi prihajajoči koncert 25. aprila ob 15. uri na Novem trgu v Ljubljani, kjer bodo s Carpe Diem prvič nastopili za oboževalce v Sloveniji. Pevec in avtor besedila Bojan Cvjetićanin, kitarista Kris Guštin in Jan Peteh, basist Nace Jordan in bobnar Jure Maček se v Liverpool odpravljajo 1. maja.

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0